Rekordet rök direkt!

I söndags tog jag min största gädda på 8 kilo. Men det skulle inte stå sig som rekord länge visade det sig. Idag drog jag ut en snabbis på förmiddagen innan jobbet.
I första kastet hugger det direkt! En galen gädda som flyger upp ur vattnet både den ena och den andra gången innan jag får in den till land. Storlek cirkus 2 kilo.
Sen fiskar jag längst vattnet ett tag utan att det händer något. Plötsligt ser jag en stor jäkla virvel bakom Banditen och blir genast lite knäsvag, fortsätter fiska hem långsamt och då hugger det! Den drar riktigt bra och när den kommer in bland stenarna jag står på gör den en monsterrusning och kör in mellan två stenar är den fastnar.
Jag får gräva fram den och får upp den på land. Vilken gris :) Jag får hjälp av en snäll dam (som trott att jag var en säl när jag stått bakom stenarna och grävt efter gäddan) att ta några bilder och sen väger vi. 9,2 kilo! Denna gång kommer jag ihåg att mäta också, 105 cm.
Jag har tvivlat på gäddfisket i Blekinge men de senaste dagarna har ju verkligen fått mig på andra spår.
Tar några kast till efter jag släppt tillbaka storgäddan och krokar en tvåkilos igen. Bästa fisketuren so far i höst.Fin gädda. Det börjar närma sig 10 nu.


Big Bandit Shallow levererar igen, men denna gång i brun färg. Här i munnen på en tvåkilos.


Gäddan igen, mörkat bakgrunden lite...


Kommentarer
Postat av: Palle

Grattis!! Fan va avis man blir. Men du är och fiskar på helt rätt ställe. I den viken har jag tagit en på 11.9 samt haft en fisk på som rätade kroken på en Bigbandit! ( Fisk eller U-båt take your pick )

Jag trodde att jag skulle kunna åka ut och nöta idag, men tji fick jag. ABU hade inte rullen jag skulle byta till hemma. Får premiärfiska med den nya rullen i helgen verkar det som.

2010-09-29 @ 13:39:50
URL: http://mothugget.blogspot.com
Postat av: Sofia Viklund

Fyfan vilket monster!

2010-09-29 @ 14:39:25
URL: http://www.sofiaviklund.com
Postat av: Marcus

Shit pommefrite vilken firre! :O

2010-09-29 @ 14:39:26
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: lovisa

OJ då inte dåligt

2010-09-29 @ 14:40:22
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Daniel

Hej!Grattis till grymt fin höstgädda =). 10:an kommer nog snart.// Daniel

2010-10-01 @ 16:07:25
URL: http://www.dyngballarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0