Dagens blocketfynd...Man blir ju riktigt sugen, det sitter ju lina på och allt. Men jag sparar nog till nåt annat ändå.
Lycka till Ann-Britt!

Lillebror

Lillbrorsan Fredrik tjatade till sig en tur till Mariefred där han skulle få en gädda över två kilo. Han fick en Buster II av mig och på den lyckades han ta sitt nya pb på 2.1 kilo. Han är nu hooked på jerkbait och pratar oavbrutet om det.

Fredriks nya pb.

Mariefred

I måndags blev det en tur till Mariefred för fiske med kusin Emil. Vi satsade på att ta det gamla gäddrekordet på sex kilo. Med mig till Emil hade jag en 4-play och den nötte han hela kvällen med bra resultat. Först krokade han en gädda som minsann inte vägde över kilot enligt Emil men när den kom närmre båten visade det sig att den låg på ca 3 kilo. Bra start, större än vi brukar få här i trakterna.
Efter ett tag lyckades jag få mitt första napp men den lossnade efter en kort stund, till min förvåning kommer tafsen upp utan wobbler... Sista gången jag köper tafsar från Berkley.
På nästa ställe kör jag lite jerk med en Big Bandit men står tyvärr och halvsover när det hugger till, och fisken lämnar en stor virvel efter sig. Kasta där säger jag till Emil och han krokar då dagens största på runt fyra kilo. Själv fick jag bara småfisk.

Storfiskarn...... som inte vågar hålla i fisken så jag måste offra mig. Lite kass bild då kameran strejkade så fort en fisk kom upp i båten, fick använda mobilen istället.

RSS 2.0